Isä pääsi töistä kotiin – perheen hulvaton reaktio ihastuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monissa perheissä arkipäivät ovat yhtä ahertamista, jolloin vanhemmat käyvät töissä ja lapset päiväkodeissa tai kouluissa. Viikolla vapaa-aika saattaa mennä perheen harrastusten ja kotitöiden parissa. Entäpä kun koittaa perjantai? Sitten nautitaan.

Chessi Erin Griffith-Price on ladannut Facebookiin videon hänen Justin-miehensä vinhasta tanssista työpäivän päätteeksi. Videolla on mukana myös pariskunnan pieni tytär, joka on vähintäänkin yhtä innoissaan vapaa-ajan alkamisesta kuin hänen isänsä. Kaksikko tanssii innoissaan äidin kuvatessa. Tästä voisi ottaa muutkin perheet mallia, että elämästä kannattaa nauttia.

Video on ladattu nettiin viikko sitten ja se on saavuttanut huimaa suosiota myös muiden kuin perheen ystävien ja sukulaisten parissa. Yksi videon katsojista kommentoi, että jos kaikki isät olisivat lastensa kanssa samalla tavalla, olisi maailman varmasti huomattavasti parempi paikka.