Kim Kardashian rikastuu kännykkäpelillään – tuottanut jo 62 000 000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen mediapersoona Kim Kardashian on pitänyt huolen siitä, että hänen nimensä säilyy kaikkien huulilla. Taannoin seurapiirikaunotar sai oman videopelinsä Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipelin muodossa.

YouTube
YouTube

Kim Kardashianin brändiin pohjautuva mobiilipeli on ollut huikea menestys. TMZ-sivuston mukaan tähti on ansainnut pelin avulla jo 85 miljoonaa dollaria, eli noin 62 miljoonaa euroa. Tämä on enemmän kuin kaikkien Kimin viimevuotisten tulojen summa.

Kardashian ansaitsee pelin nettotuotosta 45 prosenttia. Pelin taloudellinen menestys perustuu varsin ovelaan taktiikkaan. Sen voi ladata älylaitteelle ilmaiseksi, mutta pelaajan täytyy käytännössä maksaa oikeaa rahaa, mikäli hän haluaa edetä pelissä.

Kim Kardashian: Hollywood -peli on saatavilla iOS ja Android-laitteille. Pelin päämääränä on luoda oma nouseva julkkiksensa ja lopulta saavuttaa runsaasti mainetta ja mammonaa.