Koiralla erikoinen missio – ei anna omistajansa nukkua

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Koirat vaativat paljon huomiota ja huolenpitoa. Osa hauvoista ovat sosiaalisempia kuin toiset lajitoverinsa. Nyt verkossa naurattaa eräs koira, joka viihtyy omistajansa kanssa ehkä vähän liiankin hyvin. Koira ei nimittäin haluaisi millään omistajansa nukkuvan päiväunia.

YouTube
YouTube

Tämä näkyy käytännössä siten, että hauva häiriköi miestä armotta aina kun tämä yrittää mennä päiväunille. GarretAJ-nimimerkillä esiintyvä mies kuvasi videolle kertoja, jolloin hän on yrittänyt ottaa nokoset sohvallaan. Suunnitelmat ovat kuitenkin menneet koiran myötä hieman uusiksi.

Eläin nimittäin pomppaa omistajansa kanssa sohvalle. Siinä koira tönii ja kierii miehen vieressä pitääkseen tämän hereillä. Hauska koira myös pomppii nukkumista yrittävän omistajansa päällä.