Pikkupoika näytti mallia: Näin pysäköidään tyylillä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikroautoilu on etenkin miespuolisen väen suosima autourheilulaji, jossa harjoitellaan nopeatempoista rata-ajamista yksipaikkaisilla autoilla. Harrastus aloitetaan yleensä ala-asteiässä ja kaikki kuuluisat suomalaislegendat ovat aloittaneet F1-uransa kartingauton ratista.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa nähdään erään pikkupojan hiuksianostattava suoritus kartingauton parkkeeramisesta. Juniori kaasuttelee autollaan radalta kohti tallia, heittää auton 180 astetta ympäri ja peruuttaa menopelin talliin. Sen jälkeen hän kävelee tyynesti autolta pois.

Video on kuvattu jo muutama vuosi sitten, ja pikkuisesta kuljettajasta on parhaimmassa tapauksessa kasvanut tähän päivään mennessä yksi ikäluokkansa mestareista. Kimi Räikkönen on maailman menestyneimmistä kartingista uransa käynnistäneistä formulakuljettajista.