Pariskunta laihdutti 127 kiloa – ei uskoisi samaksi pariksi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii. Rakkaus on uskomaton voimavara, jonka avulla ihminen jaksaa vaikka läpi harmaan kiven. Nyt eräs pariskunta näytti esimerkkiä tiimityöskentelemisen voimasta, sillä he laihduttivat yhdessä 127 kiloa kahdessa vuodessa.

Facebook
Facebook

Jessica ja Robert Foster olivat vielä muutama vuosi sitten ylipainoinen ja liikaa syövä pariskunta. Heillä on neljä suloista tytärtä, mutta vanhempia ärsytti, etteivät he jaksaneet leikkiä lastensa kanssa. Muutenkin ulkoinen habitus oli hyvin pyöreä ja inhoitti molempia. Robert painoi 148 kiloa ja Jessica 130 kiloa.

Vuonna 2012 kaikki muuttui ja pariskunta päätti tehdä täyskäännöksen elämässä. He motivoivat toisiaan ja noudattivat tarkkaa kuntoilu- ja ravintodieettiä. Jessica aloitti zumbaamisen ja he molemmat ryhtyivät juoksemaan. Lopulta Robert juoksi maratonin ja laihdutti 72,5 kiloa. Jessica on nykyisin vaatekokoa 38. Pari näyttää upealta.