Uusi kauneusvillitys hämmästyttää – peppuhoitojen suosio kasvussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauneushoitolat tarjoavat hoitoja jo lähes jokaiselle vartalonosalle. Aiemmin naiset ovat käyneet kosmetologeilla ottamassa lähinnä kasvohoitoja, manikyyrejä ja karvanpoistoja, mutta nyt hoitolat keskittyvät myös neitokaisten pakaroiden hyvinvointiin. Peppuhoidot ovat nyt in.

Kauneushoitaja Amanda Sanzone paljastaa, että New Yorkissa eletään parhaillaan hyvännäköisten peppujen aikakautta, kun naiset panostavat kauneushoidoissa takapuoltensa ulkonäköön. Peppuhoidot kestävät noin 40 minuuttia, ja sen avulla pakaroille saa pehmeän ja kuultavan ihon. Koko komeus viimeistellään Tip Top Tush -nimisellä käsittelyllä, jossa pepusta luodaan kimmoisampi ja kiinteämpi, Barcroft TV kertoo.

Hoidoissa käytetään lasereita ja kemikaalista kuorintaa sekä voiteita. Halvaksi ei takamuksen helliminen tule, sillä yksi hoitokerta kustantaa huikean 500 dollaria, eli 370 euroa. Pääasia kuitenkin on, että takapuoli näyttää upealta bikineissä.