Sotaveteraanin pyörätuoli hajosi kaupassa – työntekijöiden toiminta ihastuttaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen sotaveteraani Michael Sulsona oli vuonna 1971 monien muiden ikätovereidensa tavoin sotimassa Vietnamissa. Mies astui rintamalla miinaan, ja hän menetti molemmat jalkansa polven yläpuolelta. Tämän jälkeen hän on kulkenut paikasta toiseen pyörätuolin avulla.

Sulsona kertoo Staten Island Advance -lehdessä, että hänen tuolinsa on ollut hajoamispisteessä jo viimeiset kaksi vuotta. Tästä huolimatta hän ei ole saanut Yhdysvaltojen hallinnon pyörittämältä, veteraanien asioita ajavalta VA:lta uutta pyörätuolia. VA:n mukaan hän ei ole oikeutettu uuteen pyörätuoliin.

Lopulta miehen pyörätuoli hajosi lopullisesti Lowe’s-rautakaupan käytävälle. Sulsonan yllätykseksi paikalle saapuneet kaupan työntekijät Marcus, Souleyman ja David ryhtyivät heti korjaamaan hajonnutta pyörätuolia ja lopulta tuoli oli kuin uusi. Korjaajat kertoivat Sulsonalle, että teko oli heille kunnia. VA on sittemmin asiasta kuultuaan lähettänyt veteraanille uuden pyörätuolin.