Airbnb valtaa majoitusmarkkinoita – näin edullisesti hoituisi Tammerfest-majoitus

Matkailu · Stara.fi

Yhteiskunnan digitalisoituminen etenee vääjäämättä ja murtaa liiketoiminnan vanhoja totuttuja kaavoja. Parhaillaan Suomeen tekee tuloaan maailmalla valtavan suosion saanut Uber-taksipalvelu, mutta majoituspalveluita tarjoava Airbnb on jo nyt saamassa jalansijaa myös Suomesta.

Airbnb
Airbnb

Airbnb tarjoaa majoituspalveluita vuodepaikoista aina kokonaisiin omakotitaloihin ja kesämökkeihin saakka. Palvelu on jo aiemmin saanut monissa maissa vankan jalansijan, ja parhaillaan sen suosio nousee myös Suomessa.

Stara tarkisti millainen tilanne on esimerkiksi alkavan Tammerfest-viikonlopun majoitustilanne Tampereella. Kahden hengen majoitus perjantaista sunnuntaihin onnistuu halvimmillaan 37 eurolla vuorokaudeksi, ja 130-neliöisen hyvällä maulla sisustetun loft-asunnon järven rannalta saa 139 eurolla vuorokaudeksi. Lisäksi kolmion keskustasta saa 75 eurolla ja kerrostalohuoneiston Tammelasta 130 eurolla vuorokaudeksi. Hintoihin lisätään palvelumaksu ja usein myös siivousmaksu, jotka ovat kalleimmassa vaihtoehdossa yhteensä 78 euroa ja halvimmassa yhdeksän euroa.

Airbnb
Airbnb