Karlie Kloss esitteli urheilurintaliivejä näyttävästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Chigagossa syntynyt amerikkalaismalli Karlie Kloss tunnetaan jokseenkin skandinaavisista piirteistä, jotka selittyvät hänen tanskalaisilla juurillaan. Beitokainen on noussut urallaan yhteksi muotimaailmassa arvostetun Victoria’s Secret -brändin luottomalleista.

Nyt 21-vuotias vaaleaverikkö nähdään urheiluvaatemerkki Niken mainoskampanjassa. Karlie Kloss esittelee tuoreissa mainoskuvissa merkin uusia urheilurintaliivejä.

Karlie Kloss rankattiin viime vuonna Models.com-verkkojulkaisussa maailman neljänneksi parhaaksi supermalliksi. Hän on Victorian enkeli ja esiintyy usein merkin muotinäytöksissä ja katalogikuvissa. Taannoin Vogue-lehden Ranskan versio nimesi Klossin vuosikymmenen 30 parhaan mallin joukkoon.