Kardashian aloitti hittidieetin – ajankohtainen Suomessa juuri nyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mansikoiden tiedetään poistavan ihmisen elimistöön kertynyttä nestettä yhtä tehokkaasti kuin makea ananashedelmä. Victoria Beckham lanseerasi 2000-luvun alussa termin mansikkadieetti, jonka aikana ei syödä muita kuin punaisia kesämarjoja. Nyt dieetti on noussut muotiin uudelleen.

Kim Kardashian on seurannut seurapiirikuningatar Victroria Beckhamia dieettivalinnoissa, ja rikkaan perijättären kerrotaan aloittaneen noudattaa mansikkapitoista ruokavaliota. Naisen suuhun uppoaa aamupalaksi ja lounaaksi pelkästään mansikoita, ja näiden aterioiden välissä hän herkuttelee marjoista valmistetuilla pirtelöjuomalla.

Sun-lehden mukaan yksivuotiaan tytön äiti ei kuitenkaan syö pelkkää mansikkaa päivittäin, vaan noudattaa kuuria muutaman kerran viikossa. Hän on muutenkin löydentänyt tiukkaa laihdutustahtiaan ja antaa itselleen välillä herkuttelupäiviä. Mansikoissa on runsaasti C-vitamiinia, kuituja, antioksidantteja ja vain vähän kaloreita.