Kim Kardashian esitteli bikinikuntonsa – kurveja riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mediapersoona Kim Kardashian on pitänyt huolen siitä, että hänen nimensä säilyy kaikkien huulilla. Taannoin seurapiirikaunotar sai oman videopelinsä Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipelin muodossa, ja hän on tienannut pelillä jo huimat 62 miljoonaa euroa.

Nyt paparazzit ovat kuvanneet Kimin hänen nauttiessaan auringosta Meksikossa Puerto Vallartassa. Hän oli sonnustautunut rentoa makoilua varten mustiin bikineihin.

Kardashian ansaitsee edellä mainitun mobiilipelin nettotuotosta 45 prosenttia. Pelin taloudellinen menestys perustuu varsin ovelaan taktiikkaan. Sen voi ladata älylaitteelle ilmaiseksi, mutta pelaajan täytyy käytännössä maksaa oikeaa rahaa, mikäli hän haluaa edetä pelissä. Pelin päämääränä on luoda oma nouseva julkkiksensa ja lopulta saavuttaa runsaasti mainetta ja mammonaa.