Miten tämä on mahdollista? Miehen baaritemppu mykistää

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Moni on vuosien varrella opetellut joitakin temppuja, joita esitellä esimerkiksi baareissa vastakkaisen sukupuolen edustajille. Nyt eräs mies on näyttänyt osaavansa tempun, joka herättää varmasti huomiota missä ikinä hän sen esittääkin.

YouTube
YouTube

Tempun pääosissa on kaljatölkki ja miehen kalju pää. Hauskaa YouTube-videota tähdittävä herra saa nimittäin kaljatölkin pysymään päänsä päällä jopa vaakasuorassa. Tämä mahdollistaa sen, että hän voi kaataa tölkin sisällön lasiin pidellen sitä otsallaan.

Tempussa on kyse kaljun pään ja tölkin välille syntyvästä imusta, joka mahdollistaa sen, ettei tölkki valu päätä pitkin lattialle. Pään täytyykin varmasti olla juuri oikean muotoinen tämän tempun onnistumista varten. Jos haluaa jotain hauskaa kesäpuuhaa, niin tätä näytösnumeroa harjoittelemalla aika kuluu varmasti hauskalla tavalla.