Päivä Disneylandissa tiivistettiin minuuttiin – aikamoista menoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Walt Disneyn nimeä kantavat jättikokoiset huvipuistot ovat lapsiperheiden unelmien matkakohteita. Disneyn teemapuistoja sijaitsee tällä hetkellä Kalifornian Anaheimissa, Tokiossa, Hong Kongissa ja Pariisissa. Nyt pääsemme kurkistamaan pikakatsauksen japanilaiseen Disney-menoon.

YouTube
YouTube

Netttiin on julkaistu time-lapse -tekniikalla toteutettu video, jossa näytetään yksi kokonainen Disney-päivä Tokion teemahuvipuistossa. Päivän ohjelma on tiivistetty yhteen minuuttiin, ja sen huimista antia on lopussa nähty ilotulitus. Lisäksi videolla vilisee lukuisia tuttuja Disney-hahmoja sekä tietysti hurja määrä puiston vierailijoita.

Valitettavasti viime vuosina suurista Disneyn huvittelukeskuksista on kantautunut hieman ikävämpiä uutisia yleisön tietoisuuteen, kuten työntekijöiden naurettavan huonot työolot ja palkat. Kerroimme äskettäin, että seuraavaa Disneylandia suunnitellaan Zimbabween rakennettavaksi. Jokaisessa Disneyn puistossa vierailee päivittäin kymmeniätuhansia ihmisiä.