Oululaisparin hääkutsu vailla vertaa: ”Haluttiin nähdä vaivaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Häät ovat jokaiselle ihmiselle yksi elämän kohokohdista, ja nykyisin hääjuhliin panostetaan selvästi enemmän kuin vielä pari vuosikymmentä sitten. Esimerkiksi hääkutsu on asia, jolla parit pyrkivät erottumaan muista.

miiamariahaakutsu18072014

Nyt oululainen hääpari on toteuttanut poikkeuksellisen hienon hääkutsun. Miian ja Marian hääkutsu on nimittäin klassinen seitsemäntuumainen vinyylilevy, joka on brändätty alusta loppuun hääparin näköiseksi. Kutsun on yhdessä hääparin kanssa suunnitellut oululainen Anulini Design.

– Tuleva vaimoni Maria pitää old school -jutuista ja pukeutuu pin up -henkisesti, josta tuli levyn kansi. Minä puolestaan diggailen musiikkia paljon, joten näin saimme ne yhdistettyä. Kutsuun haluttiin nähdä vaivaa, koska sen on tarkoitus saada vieraalle olo, että on haluttu ja tervetullut paikalle, Miia kertoi Staralle.

Staran saamien tietojen mukaan muutamat kutsutut ovat vuodattaneet jopa ilon kyyneleitä poikkeuksellisen upean kutsun nähdessään.