Anastasia Ashley kuvattiin näyttävänä uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltain Havaijilla asuva Anastasia Ashley lukeutuu maailman tunnetuimpien ammattisurffareiden joukkoon. Usein seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon äänestetty kaunotar voisi ulkonäkönsä puolesta olla myös huippumalli. Nyt surffikaunotar on jälleen kuvattu lempielementissään – rannalla bikineissä.

Nyt Ansastasia Ashley on ikuistettiin lomailemassa Miami Beachilla yhdessä näyttävän ystävättärensä kanssa. Yksikään rannalla ollut mies ei takuulla jättänyt näyttävää kaunotarta huomiotta.

Anastasia Ashley on voittanut lukuisia kilpailuja ja hänet on usein tituleerattu maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. Vuonna 2014 sijoitus listalla voi hyvinkin olla ykkönen. 26-vuotias nainen menetti äitinsä vuonna 2008, ja hän on kertonut haastatteluissa, että rankka kokemus on vahvistanut häntä urheilijana.