Claudia Romani järjesti poreallasbileet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreimpaan Stara-kaupunkilehteen haastateltu italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan kovana jalkapallon ystävänä, ja on siksi saanut ajankohtaisen lempinimen Seksikkäin futisfani. Nyt Claudia nähdään kotonaan jatkobileissä.

Claudia Romani järjesti kauniille ystävättärilleen poreallasbileet Floridan Palm Beachilla sijaitsevassa kylpylässä. Neitokaiset ikuistivat tilanteen tietenkin bilekuviin, joissa vilahtaa myös Claudian nykyinen poikaystävä.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa. Claudia kertoi Staran haastattelussa näkemyksensä kuntoilusta ja naiskauneudesta.