Lakimies löysi suklaapatukasta peniksen – elintarvikejätti pyysi anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joillain ihmisillä on kyky nähdä tavanomaisissa tutuissa tuotteissa yllättäviä muotoja, vaikka muut eivät olisi sellaisia koskaan huomanneet. Vanhan kansanviisauden mukaan kaksimieliset näkevät muita helpommin kaksimielisiä muotoja ja kuvioita.

Reddit
Reddit

Nyt Britanniassa on noussut erikoinen kohu, kun lontoolainen lakimies löysi peniksen muodot Nestlen valmistamasta Milkybar-valkosuklaapatukasta. Metro-lehden mukaan mies katsoi televisiosta jalkapalloa ja otti maistiaisen patukasta, kun huomasi katsoa tarkemmin sen kuviointia.

Miehen silmään osui heti ”massiivinen penis” patukan kuvioinnissa. Todellisuudessa kuvio esittää ylhäältä päin kuvattua hevosen päätä. Nestle joutui joka tapauksessa pyytämään anteeksi makeisen kuviointia.