Nettihuijaus: Maailman komein rikollinen löytyi kuolleena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hiljattain yhdysvaltalaisesta Jeremy Meeks -nimisestä rikollisesta, jonka pidätyskuva sai naiset kuolaamaan komean gangsterin perään. Mies oli nimittäin kuin suoraan huippumallitoimiston listoilta, ja hänelle tarjottiin heti kovapalkkaista kiinnitystä mallitoimistosta. Nyt Meeksin kerrotaan kuolleen traagisesti.

Splash
Splash
Splash
Splash

Huzlers-parodiajulkaisun mukaan Meeks löytyi kuolleena äitinsä luota vapauduttuaan poliisivankilasta. Meeksin vaimon Lashanda Meeksin kerrotaan ampuneen ja puukottaneen miehensä hengiltä pariskunnan välienselvittelyn päätteeksi. Kyseessä on kuitenkin parodiasivuston vitsi, joka on levinnyt melko laajalti internetissä. Todellisuudessa mies on edelleen kaltereiden takana odottamassa oikeudenkäyntiä.

Jeremy Meeksille tarjottiin taannoin sopimusta Blaze Modelz -mallitoimiston riveistä peräti 30.000 dollarin kuukausipalkalla. Sittemmin hän teki sopimuksen Tom Fordin kanssa siitä, että pukeutuu Fordin mittatilauspukuun tulevassa oikeudenkäynnissään. Stocktonin poliisilaitoksen Facebookissa julkaisemassa kuvassa nähtävä 30-vuotias Jeremy Meeks pidätettiin laittoman aseen hallussapidosta. Mies istuu parhaillaan San Joaquin County Jail -vankilassa peräti 900.000 dollarin takuusummaa vastaan. Valitettavasti miehen vapautuminen ei ole näköpiirissä.

Splash
Splash
Splash
Splash