Summer Sound Festival käynnistyi näyttävästi – katso kuvakooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen merkittävimpiin konemusiikin tapahtumiin lukeutuva Summer Sound Festival käynnistyi eilen perjantaina näyttävästi Helsingin Messukeskuksessa. Stara on paikalla välittämässä tapahtuman tunnelmia lukijoilleen. Tässä kuvakooste perjantailta.

Avauspäivän suurin tähti oli EDM-tanssimusiikin supertähti Avicii, jonka lisäksi tanssikansaa liikuttivat monet nimekkäät tähdet.

Tänään lauantaina tapahtumassa esiintyvät muun muassa Benny Benassi, Ben Gold, Danny Tenaglia sekä alan suurimpiin supertähtiin lukeutuvat Paul van Dyk ja Paul Oakenfold. Lauantain kotimaisina tähtinä ovat muun muassa Joonas Hahmo, Orkidea ja Tom Fall. Summer Sound Festival jatkuu sunnuntaihin saakka, ja silloin esiintymislavoille nousevat muun muassa Tiesto, Axwell, Eric Prydz, DVBBS, Marco V, Sander van Doorn, K-System ja JS16.