Upea näky! Tältä Futurama näyttää 3D-versiona

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Emmy-palkittu Futurama on Simpsoneista tutun tekijän Matt Groeningin käsialaa. Sarja luoja yrittää parhaillaan etsiä Futuramalle uutta televisiokanavaa, joka esittäisi suosikkisarjan seitsemännen tuotantokauden. Aiemmin sarjaa esittänyt Comedy Central kieltäytyi kunniasta.

Nyt nettiin on julkaistu mielenkiintoinen video 3D-muodossa olevasta Futuraman alkutunnarista. Kyseessä on Alexy Zakharovin luoma animaatio ja tunnari on osa miehen henkilökohtaista taideprojektia. Lopputulos on kerrassaan huikea ja varmasti jokaisen fanin mieleen.

Futurama kertoo 3000-luvulla elävästä Fry-nimisestä pitsalähetistä, joka on joutunut tulevaisuuteen vuodesta 1999. Sarjassa seikkailee myös alkoholisoitunut Bender-robotti sekä unelmien tyttöystävä kyklooppi Leela. Futurama ja Simpsonit on tehnyt toisinaan hahmovierailuja keskenään.