Koulukuvaaja järkyttää – photoshoppaa lisämaksusta laihemmaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koulukuvat ovat yhä edelleen lähes jokaiselle oppilaalle tärkeä asia, sillä niitä jaetaan kavereille ja sukulaisille sekä paperisena että digitaalisena. Siksi kuviin myös panostetaan, mutta nyt Britanniassa on menty monien mielestä liian pitkälle.

Siellä nimittäin Success Photography -yrityksen koulukuvaaja on aiheuttanut kohun, koska hän photoshoppaa kuvattavan lisämaksusta laihemmaksi. Tarjousta ei ole esitetty kuitenkaan kovin nuorille, sillä kohderyhmänä ovat pääasiassa opintonsa päättävät nuoret. Digitaalinen laihdutus maksaa 9,95 puntaa, eli noin 13 euroa.

Twitter
Twitter

Pelkän ”digitaalisen retusoinnin ja hymyn parantamisen” saa jo 7,95 punnalla. Palvelu sisältää laihduttamisen lisäksi myös muun muassa punakan ihon sävyttämisen luonnollisemmaksi terveemmän näköiseksi. Asia nousi keskusteluun, kun Yorkin yliopiston oppilaat kertoivat palvelusta York Vision -lehdelle. Parhaillaan sosiaalisessa mediassa keskustellaan vilkkaasti onko kuvien parantelu hyväksyttävää vai ei. Toistaiseksi palvelun tarjoaminen on keskeytetty.

Mitä sinä olet mieltä?