Kynttilät elämän masentaviin hetkiin: ”Avioerokynttilä, peruttu lomareissu…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aromaterapia on täynnä miellyttäviä tuoksuja, joiden avulla ihminen voi rentoutua tai saada muita mielyttäviä tuntemuksia. Vaikka aromaterapian käytöstä sairauksien hoidossa ei ole olemassa kattavia tutkimuksia, suosii moni ihminen eteeristen kasviöljyjen ja -uutteiden käyttöä hyvinvoinnissaan.

Theflickingcandles.com
Theflickingcandles.com

Nyt markkinoille on tullut masentavia tuoksutuotteita. Kyseessä on Flick Candels -tuoteperheen omintakeiset tuoksukynttilät, jotka ovat kaukana perinteisistä vaniljan, mintun tai kahvin tuoksuista. Mukana valikoimassa on nimittäin avioeropapereilta tuoksuvia, peruuntuneelta lomalta tuoksuvia, rattijuopumukselta ja koulun hylkäyskirjeeltä tuoksuvia kynttilöitä.

Yhtä mielenkiintoiseksi nousevat kynttilät, jotka tuoksuvat pilalle menneeltä ystävyydeltä ja yhden yön jutulta. Kynttilöitä valmistava yhtiö haluaa olla tarpeeksi rohkea tuomaan markkinoille vaihtoehtoisia tapoja muistaa ystäviä ja sukulaisia. Huumorimielessä valmistetut kynttilät sopivat lahjaksi ihmisille, jotka eivät närkästy pienistä ja ymmärtävät huumoria.

Theflickingcandles.com
Theflickingcandles.com
Theflickingcandles.com
Theflickingcandles.com