Bändi tyrmistyi – fani heitti tekojalkansa esiintymislavalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Festivaaliyleisö tuppautuu yleensä jo hyvissä ajoin ennen keikkaa eturivin läheisyyteen, jotta he näkisivät idolinsa mahdollisimman läheltä. Parhaassa tapauksessa fanit heittelevät lavalle alusvaatteitaan tai muita muistoja siinä toivossa, että artisti koskisi niihin.

YouTube
YouTube

Nyt lavalle on lentänyt tekojalka. Heather Best osallistui hiljattain monien muiden musiikkidiggareiden tavoin GuilFest 2014 -nimiseen tapahtumaan, jossa esiintyi muun muassa Robbie Williamsin imitaattorina mainetta kerännyt Blobbie Williams. Eräs 47-vuotias naisfani oli pakkautunut eturiviin, jossa hänen tavoitteenaan oli nauttia keikasta ja tanssia niin paljon mahdollista.

– Menetin jalkani typerässä työpaikkaonnettomuudessa vuonna 2010. Nämä ovat ensimmäiset festivaalit, joille osallistun onnettomuuden jälkeen, proteesin jalkaansa saanut nainen kertoi Get Surrey -paikallisuutisille.

Yhtäkkiä nainen otti festivaalihurmiossaan proteesinsa irti ja heitti sen lavalle Angels-kappaleen kaikuessa. Blobbie Williams otti jalan lavalle mukaan esitykseensä. Yleisö innostui tekojalasta ja Heather pääsi tempauksensa johdosta paikallisuutisten tähdeksi.