Hukkuneen hengenpelastajan muistotilaisuudesta eeppinen näky

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen Ben Carlson oli työskennellyt hengenpelastajana jo 15 vuotta, kun hän menehtyi traagisesti viime kuussa. Mies oli ollut auttamassa hätääntynyttä uimaria, kun aalto pyyhkäisi heidät molemmat mukanaan. Uimari selvisi rantaan, mutta Carslon hukkui jouduttuaan syvälle pinnan alle.

Vimeo
Vimeo

Nyt viime kuussa menehtynyt hengenpelastaja on saanut uskomattoman koskettavan hyvästelyseremonian. Newport Beachillä Kaliforniassa työskennellyt Carlson hyvästeltiin merellä. Arviolta 2.000 ihmistä meloi lautoineen veteen rannan tuntumaan kunnioittaakseen menehtyneen hengenpelastajan muistoa.

32-vuotiaana kuollut Carlson on ensimmäinen Newport Beachin hengenpelastajista, joka menehtyy työssään. Eric Peniata julkaisi koskettavan Vimeo-videon kauniista muistotilaisuudesta. Jopa kahden tuhannen ihmisen on arvioitu olleen paikalla sanomassa hyvästit menehtyneelle hengenpelastajalle.