Katie Price hakkasi pettäjäbestiksensä – iski hampaan sisään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittipovipommi Katie Price odottaa parhaillaan viidettä lastaan ja raskaus on edennyt viimeiselle kolmannekselle. Lapsi tulee olemaan povipommin ja aviomies strippari Kieran Haylerin toinen. Valitettavasti Kieran jäi muutama kuukausi sitten kiinni pettämisestä.

Katie Pricen aviomies Kieran Hayler petti naista hänen parhaan kaverinsa Jane Pountneyn kanssa. Seksisuhde oli jatkunut seitsemän kuukautta. Kun raskaana ollut Katie oli saanut tietää pettämisestä, oli tomera nainen mennyt ex-ystävänsä pakeille.

Ensitöikseen povipommi oli vetänyt Janen hiustenpidennykset irti päästä. Sen jälkeen petetty vaimo oli lyönyt Janea kasvoihin, jonka vuoksi naiselta irtosi toinen etuhammas, Katie kertoi Sunille.

Povipommi oli itse yllättänyt parin suutelemasta ja siten tietää suhteesta. Hän oli katsellut pettäjäparin touhuja puolen minuutin ajan heidän lomaillessaan Afrikassa. Kaikki osapuolet ovat sittemmin eronneet avioliitoistaan, eikä Janen ja Kieranin suhde ole jatkunut.

35-vuotiaan Katie Pricen ja 27-vuotiaan Kieran Haylerin ensimmäinen lapsi, Jett Riviera syntyi viime vuoden elokuussa, minkä jälkeen Price joutui seksikuvakohuun. Hänen kotoaan varastettiin arkaluontoista kuvamateriaalia. Katie Pricen mieshistoria on värikäs. Hänellä on yksi lapsi suhteestaan jalkapalloilija Dwight Yorken kanssa. Sen jälkeen hän on saanut kaksi yhteistä lasta laulaja Peter Andren kanssa. Ennen Kieran Hayleria hän ehti olla naimisissa 11 kuukautta vapaaottelija Alex Reidin kanssa.