1 300 000 euron kynsileikkuri vauvoille – superrikkaiden uusi hitti?

Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina taloudellisen taantuman vuoksi peruskuluttajien ostokäytös on muuttunut, kun varsinkin Suomessa kansalaiset kuluttavat yhä vähemmän rahaa maan ollessa virallisesti lamassa. Siitä huolimatta luksustuotteiden kauppa käy lähes paremmin kuin koskaan.

Splash
Splash

Sama ilmiö on huomattu myös muualla maailmassa, jossa luksusmerkkien ja muun muassa shampanjan myynti on ennätyslukemissa. Nyt superrikkaat ovat saaneet taas uuden ostokohteen, kun Tom Pellereaun Stylfile-kynsienhoitosarjaan on lanseerattu 1,3 miljoonaa euroa maksava kynsileikkuri vauvoille.

Kynsileikkurissa on 350 kappaletta yhden karaatin timanttia ja varsinainen leikkuri on tehty 18 karaatin kullasta. Tuotteen suunnittelu perustuu Stylfile-sarjan suosituimpaan vauvojen kynsileikkuriin, joten tuotteen toimivuus on varmistettu jo aiemin.