Stara timantti

Viihdeuutiset

70 000 euron timanttisormus löytyi kadulta – sitten somessa alkoi tapahtua

Lontoolaisessa ravintolassa asioinut englantilaismies löysi kadulta 70.000 euron arvoisen timanttisormuksen. Sen sijaan, että mies olisi pitänyt löydön itsellään, päätti hän etsiä sormuksen oikean omistajan.

Tehtävät osoittautui pian haasteelliseksi, sillä muutamia yksityiskohtia lukuun ottamatta sormus ei tarjonnut tietoa omistajastaan. Miehen naimissa olevat ystävät kuitenkin tunnistivat, että kyseessä oli kihlasormus. Andy vei korun arvioitavaksi korusepälle ja hänen mukaansa kyseessä oli noin 70.000 euron arvoinen sormus.

Andy teki sormuksesta löytöilmoituksen Facebookiin. Vaikka miehelle alkoi sadella ilmoituksia sormuksen omistajista, osoittautui moni niistä vääriksi. Lopulta löytöilmoitus päätyi oikean omistajan nähtäväksi. Sosiaalisen median ansiosta kihlasormus on nyt päätynyt oikealle omistajalleen.

Sormus kuului iäkkäälle naiselle ja hän oli ikionnellinen korunsa löytymisestä. Andyn rehellinen ja hyväsydäminen teko on lämmittänyt ihmisten sydämiä. Daily Mail -lehden mukaan tarina ei kerro saiko Andy arvokkaan sormuksen löytymisestä jonkinlaisen löytöpalkkion hyvän mielen lisäksi.

Viihdeuutiset

Isä osti 7-vuotiaalle 70 miljoonan euron timanttisormuksen

Maailman arvokkaimpien timanttisormusten joukkoon lukeutuvat sormukset ovat vaihtaneet omistajaa Christien ja Sothebyn huutokaupoissa. Ostajaksi on paljastunut hongkongilainen Joseph Lau joka maksoi ökysormuksista yhteensä yli 70 miljoonaa euroa.

Daily Mail -lehden mukaan Joseph on paljastanut, että hän osti timanttisormukset seitsemänvuotiaalle tyttärelleen. Mies nimesi sormukset uudelleen tyttärensä mukaan. Sininen timanttisormus sai nimen The Blue Moon of Josephine ja vaalenpunainen timanttisormus tunnetaan nyt nimellä The Sweet Josephine.

Asiantuntijoiden mukaan molemmat timanttisormukset ovat kalleimpia oman kategoriansa sormuksia. Joseph Lau ei ole koskaan ollut säästeleväinen rahojensa suhteen, sillä miehen tiedetään törsänneen tähtitieteellisiä summia muun muassa taiteeseen ja viiniin. Vaikuttaisi siltä, että myös ökykorut ovat miehen mieleen. Toivottavasti myös tytär on mielissään 70 miljoonan euron lahjastaan.