127-kiloinen 100E-kuppikoon mallikaunotar tienaa erikoisella tavalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muodokkaat naiset ovat monen miehen mielestä näyttävämpiä kuin langanlaihat kanssasiskonsa. Naismakuja on yhtä monta kuin niiden kantajiakin, ja nyt Amazon Amanda -nimellä esiintyvä painavien tyttöjen primadonna paljastaa olevansa hyvin suosittu.

YouTube
YouTube

Amanda Soule on 127-kiloinen ja 191-senttinen nainen, jonka runsaasta ulkomuodosta ei puutu senttimetrejä. Hänellä on jättimäiset 100E-kuppikoon rinnat ja jalat kuin kaksi ylvästä pylvästä. Moni mies kirjaimellisesti kuolaa tosielämän amatsonin vartalon perään, sillä lasvegasilainen nainen tarjoaa maksusta erityisiä puristelutuokioita asiakkailleen.

Miehet haluavat Amandan puristelevan heitä reisiensä ja rintojensa välissä. 38-vuotias nainen kertoo Mirror-lehdelle, että osa asiakkaista jopa pyytää istumaan päälleen ja painimaan kanssaan. Miehet saattavat maksaa superkokoiselle neitokaiselle pelkästään siitä, että hän kävelee asiakkaansa kanssa kadulla.