18-vuotias Kardashian rohkeassa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien julkkisperheeseen kuuluva Kendall Jenner nousi julkisuuteen Rikkaat Kardashianit-sarjan kautta. Neitokainen on tehnyt uraa myös mallina, ja suunnittelee jättävänsä realityohjelman taakseen keskittyvänsä uuteen uraansa.

kendalljenner22072014

18-vuotias tähti tarjosi aikaisemmin tässä kuussa esimakua Love-lehden valokuvaussessioista sosisaalisessa mediassa. Kendall Jenner nähdään myös lehden tuoreen numeron kansikuvassa. Nuori mallikaunotar esiintyy kuvassa ilkosillaan, päässään jättimäinen turkishattu.

Kendall Jenner on ikäistensä trendien suunnannäyttäjä. Hänet on nähty Agua Bendita -malliston keulakuvana, ja samaisen merkin kuvissa poseerannut Candice Swanepoel siirtyi sittemmin Victoria’s Secretin talliin. Neitokaisen ulkoista habitusta on ylistetty useissa medioissa. Hän seurusteli taannoin kolme kuukautta One Direction – poppari Harry Stylesin kanssa.