Mies varasti 200 paria naisten alushousuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alusvaatefetissit tuntevat seksuaalista vetovoimaa intiimialueiden peittämiseksi tarkoitettuja vaatekappaleita, kuten pikkuhousuja ja rintaliivejä kohtaan. Vaikka kyseessä on yleensä varsin viaton fetissi, joissain tapauksissa alusvaatefetisistit saattavat turvautua varkauksiin saadakseen vaatteita käsiinsä.

Yhdysvaltain Georgiassa sijaitsevassa Augusta Mall -ostoskeskuksessa tapahtui lauantaina varsin erikoinen rikos. Kauppakeskuksen valvontakamerat paljastivat miespuolisen henkilö suunnanneen Victoria’s Secret -alusvaateliikkeeseen ja varastaneen suuren määrän naisten alusvaatteita tunkemala ne isoon laukkuun.

The Augusta Chronicle -lehden mukaan mies onnistui varastamaan jopa 200 paria naisten alushousuja. Varastettujen vaatteiden arvoksi arvioidaan 1.900 dollaria, eli noin 1.400 euroa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, varastiko mies kaikki pikkuhousut omaan käyttöönsä vai aikooko hän myydä ne eteenpäin.