Facebookissa leviää raju huijaus Miley Cyrusista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Miley Cyrus ei liikoja kainostele. Tähti nousi kuuluisuuteen Hannah Montana-sarjan pääroolista, mutta nykyään Miley tunnetaan rääväsuisesta ja rohkeasta imagostaan sekä musiikistaan.

Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä levinnyt huijaus, jonka mukaan Miley Cyrus olisi kuollut. Lauantaina ensimmäistä kertaa Facebookissa levinneessä viestissä väitettiin, että Miley Cyrus olisi löydetty kuolleena Los Angelesin kodistaan. Viestissä on myös kuva pilleripurkin vierellä sängyllä makaavasta Mileystä.

Uutisen kuva on tosiasiassa peräisin Flaming Lips -yhtyeen musiikkivideosta jolla poptähti esiintyy. Tekaistun uutisen tarkoituksena on saada ihmiset klikkaamaan huijaussivustolle johtavaa linkkiä. Uutisen avaaminen saattaa johtaa haittaohjelmia ja erilaisia rahahuijauksia levittäville sivuille.

Stara kävi tapaamassa laulajaa taannoin Lontoossa, ja siellä hän pyörsi viimevuotiset puheensa alastomuuden ja seksikkyyden yhteydestä. Naisen Helsingin show on piirtynyt monen fanin verkkokalvoille, ja jotkut hehkuttivat esitystä jopa elämänsä ikimuistoisimmaksi konsertiksi.