Välinpitämättömästä liskosta tuli nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Matelijoiden lahkoon kuuluvia liskoja löytyy maailmasta jopa yli 3000 erilaista lajia. Pienimmät liskot kasvavat vain hieman yli senttimetrin pituisiksi, kun taas liskolajeista suurin, komodonvaraani voi kasvaa jopa kolmimetriseksi.

Reddit-käyttäjä Ehar101 jakoi sivustolla lomailevan tyttöystävänsä valokuvan vihreästä liskosta, joka kuuluu pienempiin matelijoihin. Lisko lepää kuvaajan kahden sormen välissä. Monet kiinnittivät huomiota siihen, että lisko vaikuttaa kuvassa melko välinpitämättömän näköiseltä.

”Välinpitämättömästä liskosta” tuli nopeasti nettihitti. Ehar101 jakoi kuvan myös Redditin Photoshop Battles -osioon, jossa muut käyttäjät muokkasivat liskon mitä erilaisempiin tilanteisiin. Muokatuissa kuvissa matelija nähdään muun muassa rikkaana pohattana, 50 Centin auton kyydissä ja rentoutumassa kuumassa ammeessa nuorten neitojen kanssa.