Fanit säikähtivät: Mitä suosikkinäyttelijän hiuksille tapahtui?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvatähti James Franco on ollut viime aikoina otsikoissa aivan muissa merkeissä kuin näyttelemisen ansiosta. Mies on muun muassa lähetellyt alastonkuvia sosiaaliseen mediaan, flirttaillut 17-vuotiaan faninsa kanssa Instagramissa ja myöntänyt pelehtineensä Lindsay Lohanin kanssa.

Nyt James Francon tuore Instagram-kuva on aiheuttanut hämmennystä fanien keskuudessa. Nopeasti katsottuna näyttää siltä kuin tähti olisi ajellut hiuksensa pois pientä töyhtöä lukuunottamatta. Kyseessä on kuitenkin maskeeraukseen käytettävä tekokalju, ja kuvassa Franco valmistautuu Making a Scene -nettisarjan kuvauksiin.

Tähti jakoi verkossa myös kuvia, joissa hän oli pukeutunut samaista sarjaa varten Batman-pukuun. Franco järjesti taannoin myös muun muassa taidenäyttelyn, jossa nähtiin kuvia hänen alastomasta ystävästään Seth Rogenista. Näyttelyn kuvat olivat homofanien tekemiä, ja niitä oli katsottavissa sekä New Yorkissa että Los Angelesissa.

Uusimmat