Fanit säikähtivät: Mitä suosikkinäyttelijän hiuksille tapahtui?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvatähti James Franco on ollut viime aikoina otsikoissa aivan muissa merkeissä kuin näyttelemisen ansiosta. Mies on muun muassa lähetellyt alastonkuvia sosiaaliseen mediaan, flirttaillut 17-vuotiaan faninsa kanssa Instagramissa ja myöntänyt pelehtineensä Lindsay Lohanin kanssa.

Nyt James Francon tuore Instagram-kuva on aiheuttanut hämmennystä fanien keskuudessa. Nopeasti katsottuna näyttää siltä kuin tähti olisi ajellut hiuksensa pois pientä töyhtöä lukuunottamatta. Kyseessä on kuitenkin maskeeraukseen käytettävä tekokalju, ja kuvassa Franco valmistautuu Making a Scene -nettisarjan kuvauksiin.

Tähti jakoi verkossa myös kuvia, joissa hän oli pukeutunut samaista sarjaa varten Batman-pukuun. Franco järjesti taannoin myös muun muassa taidenäyttelyn, jossa nähtiin kuvia hänen alastomasta ystävästään Seth Rogenista. Näyttelyn kuvat olivat homofanien tekemiä, ja niitä oli katsottavissa sekä New Yorkissa että Los Angelesissa.