Meikitön povipommi tuli kuntosalilta – rintamus varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen mallikaunotar Kelly Brook seurustelee nykyään Gladiators-televisio-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa. Samalla Kellyn urheilutottumukset vaihtuivat. Kaunotar on sittemmin bongattu muun muassa kickboxing-treeneissä.

Nyt Kelly on jälleen kuvattu poistumassa kuntosalilta, ja tietenkin meikittömänä, kuten hyvän itsetunnon omaava kaunotar yleensä tekee. Päähuomion varastivat kuitenkin Kellyn muodot, jotka pääsivät oikeuksiinsa niukassa asussa.

Mainosmallina ja näyttelijättärenä nimeä saanut Brook on deittaillut paljon julkkismiehiä. Hän oli vuoteen 2004 asti seitsemän vuoden suhteessa näyttelijä Jason Stathamin kanssa. Hollywood-tähti Billy Zanen jälkeen kurvittaren seurusteluhistoria on täynnä urheilijoita. Kelly oli aiemmin on-off-suhteissa rugbytähtien Thom Evansin ja Danny Ciprianin kanssa. 27-vuotias David McIntosh näyttää toistaiseksi vieneen viettelijättären sydämen mennessään.