Mieheltä liian vähän spermaa – nainen syytti uskottomuudesta ja ampui

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

On sanottu, että petetyksi tulleet naiset ovat maailman vaarallisimpia olentoja. Heitä sekopäisempiä ovat ainoastaan vainoharhaiset naiset, jotka alati luulevat tulleensa petetyiksi. Michiganissa asuva 58-vuotias Sadie Bell tarttui aseeseen, koska oletti miehensä olleen hänelle uskoton.

Hän syytti 60-vuotiasta poikaystäväänsä Edward Leetä uskottomuudesta seksin jälkeen. Nainen oli nähnyt miehensä siemensyöksyn ja väitti, että eritettä oli tullut liian vähän. Tästä Sadie teki johtopäätöksen, että mies oli ilmiselvästi käynyt vieraissa purkamassa paineitaan. Nainen ampui miestä vatsaan.

Todisteena syytöksille ei ollut muuta kuin naisen oma päättely. Mies joutui viettämään sairaalassa kivuliaan viiden viikon jakson. Asiasta uutisoineen Raw Stroyn mukaan Sadie on nyt tuomittu kymmeneksi vuodeksi kaltereiden taakse. Joku olisi voinut kertoa hänelle ennen ampumista, että mies voi saada siemensyöksyn myös ilman naisen apua.