Kaaso raskaana häihin – synnytys käynnissä hääjuhliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaasot saavat morsiamelta kunniatehtävän olla mukana hääseurueessa ja toimia häissä tulevan vaimon tukijana. Morsiusneitojen ja kaasojen toimenkuva saattaa joskus olla raskas, mutta erityisen hurjaksi se äityi eräälle brittinaiselle. Hänen synnytyksensä käynnistyi hääaamuna.

Lucy Morris ei halunnut pilata rakkaan siskonsa häitä ja hän piti suurena salaisuutena kirkkoon rientäessään, että hänen synnytyssupistuksensa olivat alkaneet tunteja aiemmin. Kuin ihmeen kaupalla Lucy onnistui hoitamaan vihkitilaisuuden kunnialla, kuten myös sen jälkeen suoritetun valokuvauksen. Hänen laskettu aikansa oli ollut viikkoa aiemmin.

Lopulta synnytyskivut olivat äityneet niin suuriksi häävastaanotolla, että hänet passitettiin sairaalaan. Noin 13 tuntia myöhemmin maailmaan oli saapunut uusi pieni tyttö, joka sai nimekseen Izzy. Kaasona toiminut Lucy ei halunnut varastaa huomiota siskonsa tärkeänä päivänä.