Paula Pattonin ero Robin Thickestä lopullinen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

R&b-laulaja Robin Thicke nousi viime vuonna tunnetuksi kyseenalaistakin julkisuutta saaneen Blurred Lines-kappaleen myötä. Laulaja näyttää kuitenkin yhden hitin ihmeeksi, sillä miehen uusi levy on flopannut pahasti.

Lisäksi Robin jäi keväällä kiinni vaimonsa Paula Pattonin pettämisestä, minkä seurauksena hänen avioliittonsa on ollut kriisissä. Pettäjä-Robin väitti ryhdistäyvänsä ja vannoi julkisesti saavansa vielä elämänsä rakkauden takaisin. Mies jopa nimesi uuden, lähinnä balladeista koostuvan albuminsa Paula-vaimonsa mukaan.

Nyt TMZ-sivusto kuitenkin raportoi, että Robin Thicke on antamassa periksi elämänsä takaisin saamisen suhteen. Thicke asetti pariskunnan Los Angelesissa sijaitsevan yhteisen kodin myyntiin maanantaina. Lisäksi ex-parin kerrotaan työstävän parhaillaan avioeron ehtoja, vaikka kumpikaan ei ole tiettävästi vielä palkannut avioerolakimiestä.

Robin Thicken näyttelijävaimo Paula Patton muutti keväällä pois pariskunnan yhteisestä kodista pettämiskohun seurauksena. Laulajan kerrottiin aiemmin anelevan epätoivoisesti liittonsa puolesta, ja otsikoissa on useasti paljastettu miehen turvautuneen äärimmäisiin keinoihin exänsä takaisin saamiseksi. Pariskunnalla on pitkä suhde takanaan, sillä he ovat olleet yhdessä lukioiästä asti.