Sähkötupakka ja iPhone yhdistettiin – tässä tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Applen iPhone-puhelimille on tarjolla monen sortin lisävarusteita. Älypuhelimille on tehty muun muassa nahkaisia lompakkokuoria, joiden avulla puhelin, rahat ja kortit säilyvät kätevästi samassa taskussa.

YouTube
YouTube

QVase-keksintö yhdistää myös iPhonen monelle ihmiselle jokapäiväiseen asiaan. Kyseessä on älypuhelimen kuori, joka toimii samalla sähkötupakkana. Myöskään erillistä sähkötupakan laturia ei tarvitse kannella mukanaan, sillä se on sisäänrakennettu kuoreen.

Kuten monia innovatiivisten keksintöjen tapauksessa, VQaselle haetaan rahoitusta IndieGoGo-joukkorahoituspalvelun avulla. Hanke on tähän mennessä ehtinyt kerätä melko pienen määrän toivotusta lopullisesta summasta. Mikäli sähkötupakan poltto kuuluu harrastuksiin ja taskusta löytyy iPhone-puhelin, kannattaa siis auttaa projektin toteutumista.