Tinder on siveellisille – uusi sovellus keskittyy seksiseuran hakemiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksi ja rakkaus myyvät myös puhelinsovellusten puolella. Älylaitteille on suunniteltu useita treffisovelluksia, joista tunnetuin lienee Tinder. Nyt kuitenkin satunnaiset flingit ovat lasten leikkiä, sillä markkinoita valtaa seksiseuran etsimiseen keskittyvä Mixxxer.

Mixxxer
Mixxxer

Äskettäin avatussa Mixxxer-sovelluksessa on jo kymmeniä tuhansia käyttäjiä, ja palvelun serverit kaatuivat ensimetreillä suuren suosion johdosta. Kyseessä on paikantimen avulla toimiva seksitreffipalvelu, jossa voi hakea omalta alueeltaan seuraa lemmenleikkeihin. Käyttäjän osoitetta tai olinpaikkaa ei näytetä suoraan muille, vaan sijainti kerrotaan noin 1,5 kilometrin tarkkuudella.

Sovellus on tarkoitettu niin yksityishenkilöille kuin pariskunnille. Palvelu on tarkoitettu ainoastaan aikuisille ja seksiä haluaville. Käyttäjä voi säädellä omaa yksityisyyttään sovelluksen asetuksilla, jotta ei vahingossa ehdota seksiä naapurin rouvalle tai hänen pojalleen.