North West oppi kävelemään – 13 kuukauden ikäisenä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin yksivuotias silmäterä North West on yksi maailman seuratuimmista lapsista. Kim palkkasi pienokaiselle äskettäin kaksoisolennon, jotta lapsi säästyisi paparazzien hyökkäyksiltä kotinsa ulkopuolella liikkuessaan.

Nyt Kardashianien valtakunnasta kerrotaan ilouutisia, sillä pieni tyttö on ottanut ensimmäiset askeleensa. Pikkuneiti oli ottanut askeleet uimakoulunsa jälkeen altaasta noustessaan ja kuten arvata saattaa, ovat vanhemmat olleet lapsestaan erittäin ylpeitä. Kim hehkutti ilouutista myös Twitterissä.

Lähipiirin mukaan pikkutyttö rakastaa musiikkia ja vierailee usein isänsä kanssa studiolla. Kanye West kertoi äskettäin myös asentavansa kotiin valvontakameroita, jotta hän voi seurata tyttönsä tekemisiä silloin, kun hän ei ole kotona. Kameroita tulee olemaan jopa kylpyhuoneessa. Daily Starin mukaan Kim ei ole kameraideasta innoissaan, sillä kuka haluaa tulla valvotuksi omassa kodissaan?