Nyt riittää kurveja! Kimin bikinikuva sai valtaisan suosion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkkisperheensä tunnetuin jäsen Kim Kardashian on pitänyt huolen siitä, että hänen nimensä säilyy kaikkien huulilla. Seurapiirikaunottaren brändiin nojaava mobiilipeli Kim Kardashian: Hollywood on ollut huima menestys, ja hän on tienannut pelillä jo kymmeniä miljoonaa euroa.

Kim Kardashian on viime aikoina kunnostautunut maailmankuulujen kurviensa esittelemisessä. Niin nytkin, sillä 33-vuotias realitytähti julkaisi Instagramissa jälleen seksikkään kesäisen otoksen lomamatkaltaan Meksikossa. Parissa päivässä 575.000 tykkäystä saaneessa kuvassa aurinkolaseihin ja harmaisiin bikineihin sonnustautunut Kim ottaa aurinkoa.

Kim Kardashian ansaitsee edellä mainitun mobiilipelin nettotuotosta 45 prosenttia. Pelin taloudellinen menestys perustuu varsin ovelaan taktiikkaan. Sen voi ladata älylaitteelle ilmaiseksi, mutta pelaajan täytyy käytännössä maksaa oikeaa rahaa, mikäli hän haluaa edetä pelissä. Pelin päämääränä on luoda oma nouseva julkkiksensa ja lopulta saavuttaa runsaasti mainetta ja mammonaa.