Pikkulapsi kysyi onko lihava nainen raskaana – tyrmäävä seuraus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pikaruokaloiden työntekijät ovat joskus huolestuneina seuranneet selvästi ylipainoisten perheiden ruokailutottumuksia. Osa perheistä saattaa vierailla epäterveellistä ruokaa tarjoilevissa ravintoloissa monta kertaa viikossa, eikä kukaan puutu asiaan. Sen sijaan asiasta huomauttava saisi todennäköisesti vihat niskoilleen.

Yhdysvaltojen Connecticutissa on nyt tullut ilmi tapaus, jossa neljävuotias poika oli saanut porttikiellon Doughnut Inn -donitsiravintolaan. Syy ei kuitenkaan ollut siinä, että lapsi olisi sortunut herkutteluun liian usein. Sen sijaan ravintolassa oli ollut hänen kanssaan samaan aikaan huomattavasti ylipainoinen nainen.

Pikkupoika oli kysynyt uteliaasti naiselta, oliko hänen vatsassaan kenties vauva. Suurella vatsalla varustettu asiakas oli ilmeisesti tuohtunut raskausepäilyistä, sillä poikaa ja hänen äitiään ei päästetty seuraavalla kerralla sisään donitsiravintolaan. Mirror-lehden mukaan ravintolan työntekijä oli jo ovella huutanut pojalle, että hän ei ole törkeän käytöksensä vuoksi tervetullut.