Hellekesän ykkösase – täyttää sata vesi-ilmapalloa minuutissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesällä leikitään veden kanssa kun lapsilla on käytössään vesiletkuja, uima-altaita, vesipyssyjä ja tietysti vesi-ilmapalloja. Mikään ei viilennä helteellä yhtä hauskasti kuin kunnon vesisota. Vesi-ilmapallojen täyttäminen on kuitenkin aikaa vaativaa puuhaa – tai ollut ainakin tähän saakka.

Vimeo
Vimeo

Josh Malone on keksinyt laitteen, jonka avulla voi täyttää samanaikaisesti 37 vesi-ilmapalloa. Bunch-O-Balloons -niminen tuote hakee parhaillaan rahoitusta Kickstarter-palvelun avulla. Keksinnön avulla voi täyttää peräti sata vesi-ilmapalloa minuutissa, kun ennen pystyi täyttämään yhden pallon minuutissa.

Sen lisäksi, että vesi-ilmapallot täyttyvät supernopeasti, on palloihin myös lisätty automaattiset sulkimet. Aiemmin vesi-ilmapallot joutui sulkemaan yksi kerrallaan ja etenkin aikuisten sormilla homma ei ole kovinkaan näppärää tai nopeaa. Keksintö on saanut tuplasti tavoittelemansa rahamäärän tuotteen massatuotantoa varten. Vielä kun vesi-ilmapalloista keksittäisiin ympäristöystävällisempiä, olisi tuote täydellinen.