Teatteriesitys päättyi ikävästi – yleisö pakeni kauhuissaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nottinghamilaisella komediaklubilla voidaan sanoa, että siellä tuli itku pitkästä ilosta. Neljän koomikon suorittama nauruhermoja kutkuttava esitys oli päättynyt heti ensimmäisessä kohtauksessa todella ikävään sattumaan, joka varmasti puistattaa kaikkia paikalla olleita vielä pitkään.

Noin sata ihmisitä oli ollut nauttimassa hauskasta komediaesityksestä Oceana-yökerhossa. Yhtäkkiä ravintolan ilmastointihormista alkoi putoilla matoja yleisön ja esiintyjien päälle. Yksi koomikoista ryntäsi pois lavalta madot huomattuaan ja pian myös suurin osa yleisöstä lähti koko rakennuksesta. Paikalla olleet kuvailivat tilannetta oksettavaksi.

– Emme ensin tienneet, mitä ne olivat. Se oli todella etova tunne kun huomasimme niiden liikkuvan, Sarah Weston kertoo Mirror-lehdelle.

Ravintola yritti korvata tapahtunutta paikalle jääneille asiakkailleen ilmaisella viinillä. Matojen syyksi on kerrottu ilmastointikanavaan menneen pulun raatoa. Ongelma on nyt korjattu ravintolan tiedotteen mukaan.