Adam Levine ja Behati Prinsloo naimisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Namibialainen supermalli Behati Prinsloo on saavuttanut jalansijaa mallimaailman huipulta työskentelemällä vuodesta 2009 saakka Victoria’s Secretin enkelinä Yhdysvalloissa. Nainen on seurustellut Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levinen kanssa vuodesta 2012.

Adam Levinen ja Behati Prinsloon kahden vuoden on-off -suhde ei ole taittunut kovinkaan ruusuisissa merkeissä, sillä vasta viime vuonna Adam Levine vaihtoi Prinsloon hetkeksi toiseen Victoria’s Secretin enkeliin, Nina Agdaliin.

Rokkari otti kuitenkin namibialaisen rakkaansa takaisin näyttävästi jättämällä Agdalin kuin nallin kalliolle. Levine ja Prinsloo kihlautuivat heti yhteenpaluun jälkeen vuosi sitten, ja nyt he ovat menneet naimisiin Meksikossa.

Cabo San Lucasissa tanssituissa häissä oli yhteensä 300 vierasta pariskunnan lähipiiristä, mukaan lukien heidän ystävänsä Candice Swanepoel ja Jason Segal. Häälahjarahat pyydettiin osoittamaan suoraan hyväntekeväisyyteen, Us Weekly tietää.

Behati Prinsloo on 25-vuotias namibialainen malli. 35-vuotias Adam levine on deittaillut ennen ukkomieheksi pääsyään muitakin huippumalleja, kuten Anne Vyalitsynaa Janien Habeckia ja Angela Bellottea. Lisäksi hänet on yhdistetty lukuisiin Hollywoodin näyttelijättäriin.