Kuin kauhuelokuvasta: Hiippari tekstaili teinitytölle tämän sängyn alta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapset pelkäävät sänkyjen alla olevia mörköjä. Usein myös kauhuelokuvissa painajaismaiset viholliset piilottelevat huonekalujen alla tai takana. Nyt eräs 16-vuotias tyttö sai elämänsä karmaisevimman kokemuksen, kun hänen sänkynsä alta löytyi vieras mies.

Brittiläinen teinityttö oli saanut illalla tekstiviestin puhelimeensa, jossa luki: ”Minä katselen sinua”. Sen jälkeen viesteissä luki, että vainoaja aikoisi hirttää itsensä tytön huoneen ulkopuolelle yön aikana, jotta hänen ruumiinsa olisi ensimmäinen asia, mitä teini herätessään näkisi. Onneksi teinitytön äiti oli kotona, joten säikähtänyt tyttö nukkui poikkeuksellisesti samassa huoneessa äitinsä kanssa.

Viimeisessä viestissä luki: ”Olen talossasi”. Tyttö ei kuitenkaan uskonut tätä ja luuli, että häirikkö on jossain lähiseudulla hiippailemassa. Aamulla teini meni huoneeseensa ja sai sängyllä istuessaan tunteen, että joku katselee häntä. Tyttö tarkasti kaikki kaapit ja huomasi pian, että sängyn alla olleet kenkälaatikot olivat liikkuneet. Brittityttö kurkisti sängyn alle ja löysi sieltä vieraan miehen.

Mirrorin mukaan äiti ja tytär huusivat miehelle ja käskivät hänen poistua talosta. Sitä ennen stalkkeri kuitenkin varasti tytön puhelimen ja sai sen avulla tietoja muun muassa teinin työpaikasta, jossa hän vieraili myöhemmin kirjeen kera. Vainoajaksi osoittautui 18-vuotias Kyle Ravenscroft, joka joutuu nyt kaltereiden taakse 12 viikoksi ja maksamaan tytölle noin 130 euron korvaukset. Hän oli hiippaillut taloon murtamalla tytön huoneen ikkunan lukon. Nuori mies kertoi nukkuneensa teinin sängyn alla koko yön.