Kim Kardashian jatkaa veljensä mollaamista: ”En tunne sympatiaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin Kardashianien perheen vaietusta salaisuudesta, jonka mukaan Rob Kardashianilla olisi lapsi. Hän nimittäin hehkutti viettävänsä Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää poikansa kanssa.

Miestä on riepoteltu otsikoissa tämän vuoden aikana ylipainon ja huumeongelmien takia. Nyt televisiossa on esitetty Kardashianien perhe-elämästä kertovan realityohjelman jakso, jossa suunnitellaan sisarusparven taannoista Thaimaan lomareissua.

Kimin kommentit ovat järkyttäneet sarjan katsojia, sillä muhkeapeppuinen kaunotar on laukonut ilkeitä kommentteja pikkuveljestään. Hän ei esimerkiksi tunne lainkaan myötätuntoa masennuksesta kärsivän veljensä puolesta. Rob ei halunnut osallistua matkalle.

– Olemme kaikki tarjonneet hänelle apua, eikä hän ota sitä vastaan. En tunne sympatiaa, hän sanoi Rikkaat Kardashianit -sarjan tuoreessa jaksossa.

Kim lisäsi, että Robin pitäisi lopettaa valittaminen ja tehdä ongelmilleen jotain. Naisen mukaan hänen veljellään on syvempiä ongelmia kuin pelkkä ylipaino. Kim on katkaissut välit veljeensä häiden jälkeen toukokuussa. Nainen on sanonut suoraan, että pitää Robia laiskana ja veli pilaa perheen maineen ulkonäöllään.

Robert Kardashian on hämmästyttänyt aikojen saatossa internetin väkeä kummallisilla lausunnoillaan pienestä pojastaan, jonka olemassaoloa ei ole kuitenkaan koskaan todistettu. Hän on muun muassa kirjoittanut Twitteriin olevansa harmissaan menetettyään lapsensa vuonna 2009 toiselle paikkakunnalle ilman tapaamisoikeutta. Netistä useita eri artikkeleita, joiden mukaan Robin poika asuisi Floridan Miamissa ja mies olisi jopa suunnitellut sinne muuttoa lapsen takia.