Miley Cyrus palkkasi eläinmeedion – haluaa yhteyden kuolleeseen koiraansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon jo vuosien ajan lukeutunut Miley Cyrus tunnetaan myös eläinten ystävänä. Neitokaisen Floyd-koira kuoli keväällä kojootin hyökättyä lemmikin kimppuun. Poppari on tuntenut asiasta syyllisyyttä näihin päiviin saakka.

Eniten Miley Cyrusia on harmittanut se, että hän ei ole ollut paikalla koiransa kuollessa. Nyt artisti on palkannut avukseen erityisen eläinmeedio Melissa Bacelarin, joka ottaa yhteyttä tuonpuoleiseen. Hän saa kuolleeseen koiraan telepaattisen yhteyden ja voi siten välittää lemmikin tuntemukset supertähdelle, Mirror uutisoi.

Poppari on julkisesti surrut koiran menehtymistä. Hän on jopa ottanut Floydin nimen tatuointina kainalon alapuolelle. Miley hankki viime kuussa uuden koiran ja nyt hänellä on yhteensä neljä haukkuvaa lemmikkieläintä kotona. Hän on kuitenkin kommentoinut, että ei ottanut uutta koiraa Floydia korvaamaan.