Pastakattilaan ilmestyi odottamaton näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tunnettuja hahmoja on ilmestynyt paahtoleipiin, jälkiruokiin ja pilvien muodostamana taivaallle. Joskus ihmiset ovat näkevinään Raamatun henkilöitä, kuten taannoin linnunkakasta muodostuneen Jeesuksen tuulilasissa.

Nyt Seesamtien Keksimonsteri ilmestyi pastakattilaan. Redditor CaliGB31-nimimerkki julkaisi kuvan kattilasta, jossa hän oli keittänyt nauhamakaronia. Yllättäen hän nimittäin huomasi, että kattilaan oli muodostunut makaronin ja siitä syntyneen vaahdon avulla tuttu hahmo lastenohjelmasta.

Seesamtie-lastenohjelman rakastetuimpia hahmoja on sininen ja karvainen Keksimonsteri. Otuksen kasvot ovat identtiset pastakattilakuvan kanssa. Keksimonsteri tunnetaan pohjattomasta syömishalustaan ja päästelemästään ”Om nom nom” -syömisäänestä.