Hämmentävä twiitti: Ympäristönsuojeluvirasto on C-luokan julkkis ”Kim Kardashian: Hollywood” -pelissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashianin brändiin pohjautuva mobiilipeli Kim Kardashian: Hollywood julkaistiin aikaisemmin tänä vuonna. Peli on osoittautunut hurjaksi menestykseksi, ja seurapiiritähti on ansainnut pelin avulla jo 85 miljoonaa dollaria, eli noin 62 miljoonaa euroa.

YouTube
YouTube

Kim Kardashian: Hollywood -pelin suosio näkyy jo yllättävissä yhteyksissä. Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston Twitter-tilille ilmestyi maanantaina 21. heinäkuuta viesti, jossa viestin lähettäjä ilmoitti olevansa C-luokan julkkis suositussa mobiilipelissä.

– Olen nyt C-luokan julkkis ”Kim Kardashian: Hollywood” -pelissä. Liity mukaan ja ryhdy julkkikseksi pelaamalla peliä iPhonella!, viestissä luki.

Viesti on todennäköisesti päätynyt ympäristönsuojeluviraston Twitter-tilille joko huolimattoman, peliin pariin uppoutuneen työntekijän tai tilille murtautuneiden hakkereiden taholta. Olipa miten tahansa, viestistä tuli nopeasti internet-hitti. Se keräsi yli 3.000 uudelleentwiittausta muutaman tunnin aikana.